Kiemelt szolgáltatások

DEBRECEN Időjárás

Hírek

 Tisztelt Díjfizetőink! 

 Hibaelhárítás miatt 2019.04.12-én PÉNTEKEN a melegvíz szolgáltatás szünetel a BARNA-VÖRÖSMARTY utcai lakótelepen! 

📅  A szüneteltetés 2019.04.12-én pénteken 8 órától előreláthatóan 14 óráig tart.

Érintett épületek:

Barna u. 2-4-6; Barna u. 8-10-12; Barna u. 7; Barna u. 9-11-13.; Vörösmarty u. 8-10-12.; Vörösmarty u. 14-16.

A hibaelhárítás idejére előre is köszönjük szíves türelmüket és megértésüket.

Debreceni Hőszolgáltató Zrt.


Debreceniek nyerték a TávHősök Viadalát

A versenyen kilenc város távhősei mérkőztek meg.

A gyakorlati feladatot csak a debreceniek és a győriek tudták időre teljesíteni.

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége most tartja a XVIII. Távhőszolgáltatási Szakmai Napok – 25 éves a MaTáSzSz című konferenciáját Egerben. Az eseményen a szakma újdonságairól, aktualitásairól tartanak előadásokat, emellett az első napon újra megrendezték a TávHősök Viadalát.

Debreceni csapat 1 1 eredmény

Hermann József, Páll János, Nyéki Zoltán, Krisztán Árpád

A távfűtésszerelő versenyen tíz csapat indult: Budapest (két csapattal), Győr, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Székesfehérvár, Szombathely és Tatabánya mellett a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. is képviseltette magát.

Kovács Zsolt, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. szolgáltatási igazgatója a Dehir.hu-nak elmondta, a verseny elméleti és gyakorlati részében is kiválóan teljesített a debreceni csapat.

„Az elméleti részben ötven szakmai kérdésre kellett válaszolnia a versenyzőknek, ezt követően vette kezdetét a szerelési verseny. A feladat egy hőközpont összeszerelése volt, amit minél gyorsabban, 3 és fél óra alatt kellett hiba nélkül teljesíteni” – magyarázta Kovács Zsolt.

Végül a Hermann József, Krisztán Árpád, Nyéki Zoltán és Páll János alkotta DEHŐS csapat hatalmas küzdelemben, 240 ponttal szerezte meg az első helyet.

Hozzátette: annyira komoly és összetett volt a gyakorlati verseny, hogy csupán a debreceniek és a győriek tudták időben befejezni.

 „Egyrészt ez egy erkölcsi elismerés, megkaptuk a vándorkupát és egy oklevelet, másrészt a csapat tagjai fejenként 100 ezer forintos pénzjutalomban részesültek és egy többnapos németországi szakmai úton is részt vehetnek” – mondta a szolgáltatási igazgató.

Alkategóriák


Beruházási projekt hírek